Aura-SomaŽ kleurentherapie - Aura-SomaŽ Colour Care system

Inzicht, bewustwording en healing

De volledige naam is Aura-SomaŽ Colour Care system.
Een kleuren systeem ook wel zieletherapie genoemd waarbij het diepste van jezelf, op een liefdevolle manier weerspiegeld wordt door de kleuren die je zelf kiest, zonder tussenkomst van het denken of zonder tussenkomst van een ander.

Aura-SomaŽ is een uniek kleurensysteem dat de mogelijkheid biedt om via kleur jezelf te (her)ontdekken, je bewust te worden van je kracht en kwaliteiten en de weg naar balans en welzijn laat zien.

francis smulders individueel consult

Kleur, geur en kristallen

Aura-SomaŽ combineert de helende werking van kleur, geur en kristallen. De geur van etherische oliën & geneeskrachtige planten en kruiden. De kracht en het bewustzijn van edelstenen en kristallen.

Ik ga er van uit dat we een ziel zijn en een lichaam hebben. Beiden hebben aandacht, zorg en erkenning nodig. Aura-SomaŽ geeft je het inzicht en de middelen om eigen verantwoordelijkheid over je lichaam en leven te krijgen, nemen en houden. Een actief proces om in balans te komen of in balans te blijven. Met erkenning naar lichaam en ziel.

Francis Smulders AmethystAura-SomaŽ kleurentherapie is niet symptoom of klacht gerelateerd. Het biedt sleutels om onderliggende aspecten te herkennen. Een Aura-SomaŽ consult zul je inzicht krijgen, hoe het een met het ander verbonden is.


Met de Aura-SomaŽ kleurenproducten (o.a. een equilibriumolie, pomander, quintessence, Archangeloi essence, kleurenessence) kun je jezelf ondersteunen.
Elke product heeft een eigen energie, een unieke uitstraling, een eigen werking, door de combinatie van kleur, geur en edelsteen energie.


Aura-SomaŽ kleurenconsult - 4 flessen keuze

Vicky Wall de grondlegster van Aura-SomaŽ noemde de equilibriumflessen: "De spiegel van de ziel".

Op het moment dat je voor de equilibriumflessen zit, weerspiegelen de flessen datgene wat zich in jouw leven afspeelt.

Aura-SomaŽ is “non intrusive” “self selective”. Dat wil zeggen dat je bij een kleurenconsult, zelf intuďtief 4 equilibriumflessen kiest uit 110 verschillende kleurencombinaties. Zonder tussenkomst van het denken en zonder tussenkomst van een ander.

Hierbij wordt informatie zichtbaar over jezelf, je levenspad, je kwaliteiten, je geluk, mogelijke belemmeringen en waar je nu bent.
Er wordt uitleg gegeven over de betekenis van de gekozen kleuren. Als er een concrete situatie is die aandacht nodig heeft, kan dit meteen inzichtelijk gemaakt worden.

Aura-SomaŽ producten

FRancis Smulders quintessence

Alle Aura-SomaŽ producten hebben een diepgaande helende, zachte, liefdevolle werking door de combinatie van kleur, geur en edelsteenenergie. Daarnaast kunnen ze werken als toegangspoorten voor liefdevolle lichtenergieën van engelen, lichtwerkers en astrale gidsen.