Aura-somaŽ lichtpen - beamer light pen

 aura-soma beamer light pen


Wat is de Aura-SomaŽ lichtpen?

De Aura-SomaŽ lichtpen is een soort zaklampje met halogeen licht, waarin glazen ampullen geschoven worden. Op het moment dat de lichtpen aangaat, schijnt het licht door de ampul waar kleur, geur en kristalenergie in zit.

De ampullen en de inhoud ervan komen overeen met de equilibriumflessen van het Aura-SomaŽ Colour Care systeem.


Waarvoor dient de Aura-SomaŽ lichtpen?

De Aura-SomaŽ lichtpen is een prachtig instrument om met kleur en licht jezelf en anderen  te helen en in balans te brengen. Onze ziel, ons lichaam, ons gevoel, onze emoties, ons denken zijn met elkaar verbonden en reageren op elkaar. Ook ons energie netwerk van meridianen met acupuntuurpunten, de chakra's en de auralagen zijn hiermee verbonden.

We bestaan allemaal uit energie. Vaste energie (onze botten), vloeibare energie (vloeistoffen in ons lichaam), mentale energie (ons denken), lichtenergie (onze ziel) en fijne subtiele energie (onze aura en de chakra's). De cellen van ons lichaam communiceren met elkaar met de snelheid van het licht. Elke verandering in een laag werkt door in alle andere lagen.

Als we een bepaald chakra, een meridiaan of een auralaag met de lichtpen behandelen, werkt dit door naar de fysieke, de emotionele, de mentale en/of de spirituele laag. Het is gemakkelijk om met de lichtpen kleur en licht toe te voegen, waardoor een nieuw evenwicht of een nieuwe balans kan ontstaan.

Heling in de nieuwe tijd

Het werken met de lichtpen, is een nieuwe vorm van healing. Helen met licht en kleur, met kristalenergie en de energie van geneeskrachtige planten en kruiden. Daarnaast kunnen de ampullen ook werken als toegangspoorten voor Astrale Gidsen, lichtenergieën van Engelen en Meesterenergiën.


Wat is er mogelijk?

Er zijn individueel afgestemde behandelingen. De lichtpen kan ook gebruikt worden in combinatie met healingen, massages en/of kleurenconsulten.

Enkele voorbeelden van behandelingen: heling van de levenslijn, balanceren van de chakra's, omzetten van mentale overtuigingen, herstellen van energielijnen.

Er worden ook cursussen gegeven om zelf met de lichtpen leren te werken.