Coaching naar de ziel


We zijn een ziel en hebben een lichaam


Iedereen heeft een ziel, een kern, een vonk van licht en liefde is zich. Soms zijn we de verbinding daarmee kwijt. Soms raken we verstrikt in het allerdaagse leven en lijkt het alsof we alleen een lichaam zijn, met vooral heel veel gedachtes.
Het is aan ons, om ons te herinneren dat we een ziel ZIJN en een lichaam HEBBEN. Dat we gekomen zijn met een plan, een doel.
Dat er iets is in DIT leven dat we willen bereiken of willen ervaren.
Iets dat de ziel die je bent, wil komen doen.
Het is aan ons, om de verbinding hiermee weer te voelen. Het plan van de ziel te herinneren. Het licht, de kracht, het bewustzijn onze ziel (opnieuw) te ervaren. En dan natuurlijk te doen waarvoor we gekomen zijn. Het realiseren hiervan in het nu, in het lichaam dat we hebben.

De ziel heeft geen coaching nodig, het is aan ons om de weg van de ziel weer te herinneren.2012

Er wordt wel eens gezegd dat 2012 het jaar is van de grote transformatie. Het lijkt wel of we nog meer dan anders met onze neus op de feiten gedrukt worden. Leven we in liefde en vanuit liefde, verbonden met een grotere Licht- en Liefdesbron. Of leven we vanuit angst, opgesloten in onze eigen beperkte wereld. Elk moment en elke dag hebben we kansen en mogelijkheden om te verbinden met de grotere Licht- en Liefdesbron. Als je het prettig vindt, kan ik daarbij helpen om meteen in het NU een nieuwe ervaring te laten voelen.


Consulten

In alle consulten en behandelingen zal deze visie merkbaar zijn. Ruimte om naar de waarheid van de ziel te gaan. Om te voelen wat er echt speelt. Er zijn aparte coaching naar de ziel sessies, maar deze visie is ook ge´ntegreerd in alle andere behandelingen en consulten.

<