Aura & chakra's


We zijn een ziel en hebben een lichaam.
De ziel kan zich uitdrukking met het lichaam. Om de ziel te beschermen hebben we allemaal een energieveld om ons heen - de aura.
De aura is een energieveld, een beschermlaag om ons heen. Er zijn verschillende lagen, die elk en eigen functie hebben. In elke auralaag ligt informatie opgeslagen.

De chakra's zijn toegangspoorten naar de ziel. Deze energiecentra zitten net buiten het lichaam. Elk chakra heeft een eigen functie en is verbonden met een bepaald orgaan en lichaamsfuncties.

Zowel de aura als de chakra's bestaan uit fijnstoffelijke energieŽn. Het voordeel hiervan is, dat we gemakkelijk deze energie kunnen verplaatsen, of energie hieraan toe kunnen voegen.

Healingen

Bij een healing ga ik voelen waar de fijnstoffelijke energieŽn uit balans zijn. Dit wordt in evenwicht gebracht met behulp van Aura-Soma producten (pomanders, quintessences, kleurenessences, Aartsengelenverstuivers), de Aura-Soma lichtpen en/of het verplaatsen van de fijnstoffelijke energie. Soms zijn er gidsen of Astrale begeleiders.

Als er bepaalde vragen zijn, kan ik me hierop afstemmen. De energie die ik waarneem, verwoord ik in beelden, bewegingen, situaties, soms met lijnen naar het verleden of de toekomst. De gebieden die schoongemaakt en opgehelderd kunnen worden, worden geheald.

Hierdoor ontstaat ruimte in jezelf en een nieuw evenwicht. Je hebt zelf een ontspannen en actieve houding.