Massage, een zachte aanraking


Aanraken en aangeraakt worden is een essentieel onderdeel van ons menszijn. Door fysieke nabijheid, warmte en een gepaste, prettige, zachte aanraking wordt er een hormoon in onze hersenen aangemaakt dat zorgt voor rust en een gevoel van verbondenheid geeft.

Massage met licht en kleur


In de loop van de jaren is een eigen manier van masseren ontstaan. Het is een combinatie van verschillende technieken waarbij lichaam en aura, in alle rust op een zachte manier worden aangeraakt.

Elke massage is anders. Jouw lichaam en waar je op dat moment bent is het uitgangspunt. Dat bepaalt waar op dat moment het meeste aandacht naar toe gaat. Soms wordt er meer in de aura gewerkt, soms meer op het lichaam.

Er wordt gemasseerd met de equilibrium oliŽn van Aura-Soma. In oude tempelmassages wordt "heilige olie" gebruikt bij bijzondere massages. Elke  equilibriumolie van Aura-Soma is een heilige olie. Er worden ook pomanders en quintessences gebruikt. Als het aan de orde is, zal ook de Aura-soma lichtpen en/of kristallen gebruikt worden.

Door de zachte aanraking zal het lichaam de kans krijgen te ontspannen. Zonder moeite zul je je meer in je lichaam voelen. Door de impuls van zachtheid, kleur, licht en harmonie wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd. Een weldaad, een cadeau voor jezelf.