Malva

Malva betekent vrede. De Meesters van het Malva klooster en het Malva collectief zijn verbonden met het Witte Broederschap van Licht. Meesters die het plan van licht en liefde kennen en dienen. "Over bergen en dalen komen wij tot u om over rivieren en zeeŽn weer te gaan. Vrede willen we u brengen. Uw vrede nemen wij mee, om versterkt met onze energie, elders op uw wereld te deponeren, waar deze kracht van node is. "


Malva Meditatie opleiding & het Kosmisch college

Ik heb veel jaren trainingen en opleidingen gevolgd. De meest bijzondere voor mij, zijn de jaren bij de Malva Meditatie opleiding.
De therapeuten opleiding (3 jaar), het Kosmisch College ( 7 jaar) en veel bijscholingen en ontwikkelingsdagen.

Hier heb ik een gevoel van werkelijk thuiskomen ervaren. Een besef dat we deel uit maken van een veel groter geheel. Een enorm groot netwerk van Licht- en Liefde. Planeten en zonnestelsels die met elkaar verbonden zijn. Levensvormen die allemaal met elkaar verbonden zijn.
Ik heb kunnen voelen dat we een ziel zijn (en een lichaam hebben). Een ziel die een ontwikkelingsplan heeft. Een verlangen om leven na leven te incarneren. Nieuwe ervaringen op wil doen, wil helen en groeien. Wil stralen en ZIJN.

Dit besef maakt deel uit van mijn visie. Hoe ik met mezelf en mijn leven omga. Maar ook hoe ik naar anderen kijk. Als lerende ziel in een lichaam, leven na leven, met oneindig veel mogelijkheden.  In een veel groter veld van Gidsen, Engelen, lichtwerkers, andere dimensies en andere energievelden.


Cursus in Wonderen

De Cursus in Wonderen heeft een prachtige visie over liefde en angst.  De vrijheid en genezende kracht van liefde en de beperking van angst. De Cursus in Wonderen heeft veel praktische handvatten om angst om te zetten in de weg van werkelijke liefde. Ik heb 13 jaar jaartrainingen gevolgd en blijf dit doen. Een constante herinnering, elke keer weer een inspiratie en krachtbron.