Er is een groot assortiment aan Aura-Somaģ producten te koop

Hieronder enkele Aura-Somaģ producten
francis Smulders equilibriumfles 11 & 99

Equilibriumflessen - balansflessen

Een equilibriumfles heeft twee (kleur)lagen van natuurlijke ingrediŽnten die een diepgaande helende werking hebben op spiritueel, emotioneel, mentaal en lichamelijk niveau.
Elke fles heeft een naam, nummer en haar eigen betekenis en werking en helpt om je (opnieuw) in evenwicht te brengen. Ze brengt balans in lagen die aandacht nodig hebben. Er worden nog steeds nieuwe equilibriumflessen geboren, op dit moment zijn er 115 (114 + 0). De emulsie van de equilibriumflessen wordt op het lichaam ingewreven of gebruikt om naar te kijken.

Glazen fles 50 ml    € 38,--

Francis Smulders pomanders


Pomander

Een pomander beschermt tegen energie van buitenaf, reinigt de aura en ondersteunt een bepaald gebied. Er zijn 16 verschillende pomanders. Ze worden in de aura aangebracht. Ze zijn ook verkrijgbaar als verstuiver.

Elke pomander heeft de naam van een kleur: wit, roze, donker rood, rood, koraal, oranje, goud, geel, olijf, smaragd groen, turqouise, saffierblauw, koningsblauw, violet, magenta en diep magenta.

Nieuw sinds juli 2016 is de magenta pomander.

Plastic flesje   25 ml  € 30,50

Verstuiver     100 ml  € 33,50

Verstuiver      20 ml   € 13,-- (alleen in wit / donker rood / oranje / geel / smaragdgroen)


Francis Smulders

Pomander tester (glazen verstuiver)  2,5 ml    €    7,50 per stuk

Pomander presentatie testerset  15 x 2,5 ml   € 112,50

Francis Smulders quintessences


Quintessence

Een quintessence helpt om specifieke (ziele-)kwaliteiten te ontwikkelen. Ze maakt verbinding met een hogere lichtenergie en/of Meesterenergie. Deze Meester energie komt om je heen in je aura en maakt de weg vrij voor een specifieke kwaliteit. Er zijn 15 verschillende quintessences. Ook verkrijgbaar als verstuiver.

Elke quintessence heeft een eigen naam: El Morya, Kuthumi, Lady Nada, Hilarion, Serapis Bey, Christus, Saint Germain, Pallas Athena, Orion & Angelica, Lady Portia, Kwan Yin Lao Tzu, Sanat Kumara & Lady Venus Kumara, Maha Chohan, Djwal Khul, Heilige Graal en zonnelogos.

Plastic flesje   25 ml  € 30,50

Verstuiver     100 ml  € 33,50

Verstuiver      20 ml   € 13,-- (alleen van El Morya, Lady Nada, Serapis Bey, St. Germain, Orion & Angelica)Francis Smulders quintessences tersterverstuivers

Quintessence tester (glazen verstuiver)  2,5 ml    €    7,50 per stuk

Quintessence presentatie testerset  15 x 2,5 ml   € 112,50

Francis Smulders Archangeloi

Archangeloi - engelenenergie

Archangeloi engelenenergie, warm en omhullend. Gaat als een laserlichtstraal naar het punt waar de zielenenergie geblokkeerd is.

Er zijn 9 Archangeloi verstuivers.
Elke Archangeloi heeft de naam van een Aartsengel: Aartsengel MichaŽl, Aartsengel GabriŽl, Aartsengel RaphaŽl, Aartsengel UriŽl, Aartsengel Sandalphon, Aartsengel TzadkiŽl, Aartsengel Metatron, Aartsengel JophiŽl, Aartsengel ChamaŽl.

Archangeloi verstuiver 20 ml     € 32,50Vier Aartsengelen zijn ook verkrijgbaar in een verstuiver van 100 ml. Aartsengel MichaŽl, Aartsengel GabriŽl, Aartsengel RaphaŽl en Aartsengel UriŽl. Deze verstuivers zijn minder geconcentreerd, wel dezelfde energie en dezelfde verbinding.

Aartsengelen verstuiver 100 ml € 33,50
Kleurenessence - vloeibaar licht

Kleuren essences zijn voor inwendig gebruik. Om van binnen uit een bepaalde kleur te versterken. Kunnen ook uitwendig op meridiaanpunten en chakra's gebruikt worden.

Verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren: wit, roze, rood, oranje, goud, geel, olijf, groen, turqouise, blauw, koningsblauw, violet, magenta en regenboog.

Kleurenessence 30 ml € 21,50